Våra nya hundhälsoplaner skyddar din håriga vän!2

Utsläppstid:2020-07-11 Visa volym:

Skydda din lurviga vän med vår nya hundsjukförsäkring

Det är ingen hemlighet att husdjursvård kan vara dyrt. Med våra nya hundförsäkringar kan du dock vara säker på att din pälsiga vän täcks i händelse av en medicinsk nödsituation. Våra planer täcker förebyggande vård, olyckor och sjukdomar samt andra kostnader. Det finns en plan för varje budget.
Vad täcks av hundsjukförsäkringen?
Våra försäkringsplaner täcker en mängd olika behandlingar. Vi täcker årliga kontroller och vaccinationer samt laboratorietester och annan förebyggande vård. Våra planer omfattar sjukhusvistelser, operationer, mediciner och andra behandlingar i händelse av en olycka eller sjukdom. Vi täcker även vissa alternativa behandlingar som kiropraktik och akupunktur.
Våra planer täcker även andra djurrelaterade utgifter, såsom grooming, dagis och ombordstigning. Alla våra planer kan skräddarsys för att möta behoven hos ditt husdjur och är anpassningsbara för att passa inom din budget. Vilka är fördelarna med hundsjukförsäkring?
Att ha sjukförsäkring för ditt husdjur ger dig också tillgång till förebyggande vård. Förebyggande vård kan hjälpa till att hålla ditt husdjur friskt och minska risken för framtida hälsoproblem. Förebyggande vård är tillgänglig för alla djurägare.

Du kan spara pengar genom att fånga hälsoproblem tidigt och undvika allvarliga tillstånd senare.

Äntligen med sjukförsäkring för ett husdjur kan du få tillgång till behandlingar som inte är tillgängliga med traditionella metoder. Våra planer ger dig tillgång till tjänster som fysioterapi, specialmat och till och med vård i slutet av livet. br>
Hur väljer jag rätt plan?
När dina alternativ är begränsade kan du jämföra fördelarna och prissättningen för varje plan för att hitta en som är rätt för dig och din hund.
Att ha hundsjukförsäkring är ett ovärderligt stöd för alla djurägare. Våra nya planer ger dig sinnesfrid att ditt husdjur kommer att tas om hand i händelse av oväntade medicinska utgifter. Det finns en plan för alla, oavsett vilken budget du har. Försinka inte, skydda din håriga vän idag med våra nya hundförsäkringar.