Ansvarsfriskrivning

Besökare måste läsa denna förklaring noggrant innan de accepterar tjänsterna på denna webbplats. Besökaren' Tillgång till denna webbplats och användning av denna webbplats på olika sätt kommer att anses ha läst, förstått och godkänt hela innehållet i detta uttalande.

Artikel 1

Tjänsten kan tillhandahålla länkar till andra webbplatser eller resurser på Internet, förutsatt att Tjänsten tillhandahåller trådlösa sökningar på ett icke-manuellt sökbart sätt och automatiskt genererar länkar till tredje parts webbsidor baserat på sökord du anger. Eftersom Webbplatsen inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser eller resurser, förstår och accepterar du att Webbplatsen inte är ansvarig för tillgängligheten av sådana webbplatser eller resurser och att Webbplatsen inte är ansvarig eller ansvarig för innehåll, reklam, produkter eller annan data på eller från sådana webbplatser eller resurser. Webbplatsen ska inte hållas ansvarig, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som uppstår till följd av din användning av eller tillit till innehåll, varor eller tjänster som publiceras på eller erhålls via någon sådan webbplats eller resurs.

Artikel 2

Du kan få information och njuta av tjänster från sådana webbplatser från tredje part, och Webbplatsen kan inte hållas ansvarig för deras laglighet och tar inget rättsligt ansvar.

Artikel 3

Du ska använda resultaten från den trådlösa sökmotorn på egen risk. Denna webbplats ger ingen garanti: ingen garanti för att sökresultaten uppfyller dina krav, ingen garanti för att söktjänsten inte kommer att avbrytas, ingen garanti för att sökresultaten är säkra, korrekta, aktuella och lagliga. Webbplatsen bär inget rättsligt ansvar om du inte kan använda Tjänsten normalt på grund av någon anledning såsom nätverkstillstånd, kommunikationsfel, tredje parts webbplats, etc.

Artikel 4

Du bör förstå och veta att denna webbplats, som en pionjär inom mobilt internet, har avancerad trådlös dataapplikationsteknik och intelligent söksystem, som ger den bästa sökupplevelsen för mobilt internet för trådlösa terminalanvändare som mobiltelefoner. Denna webbplats använder den mogna sökmotortekniken i branschen och tar samtidigt full hänsyn till användarnas egenskaper' Mobilåtkomst. För att ge en bättre användarupplevelse kommer vår webbplats att tillhandahålla omkodning efter att användarna klickat på sökningen. På grund av sökmotorn' s krav på realtidsdata och objektivitet, komplexa dataändringar och egna tekniska problem, vissa datafel kan uppstå i processen för omkodning på grund av onormala data från den ursprungliga webbplatsen' Om du vill få det fullständiga och giltiga innehållet på den ursprungliga webbplatsen bör du välja att bläddra på den ursprungliga webbplatsen. Noggrannhet.

Artikel 5

Din användning av denna tjänst anses ha läst och accepterat att vara bunden av det relevanta innehållet i detta meddelande. Denna webbplats har rätt att ändra villkoren i detta meddelande i enlighet med den specifika situationen. Inget särskilt meddelande ges, men du kan kontrollera de senaste villkoren på relevanta sidor. Om du fortsätter att använda Tjänsten efter dessa ändringar anses du ha accepterat de reviderade villkoren. Om du inte accepterar dem bör du sluta använda Tjänsten.

Artikel 6

Förutom de användarvillkor som anges på denna webbplats, ska denna webbplats inte hållas ansvarig för någon olycka, försummelse, ärekränkning, upphovsrätt eller immateriell äganderätt och eventuella skador som uppstår till följd av användningen av denna webbplats (inklusive datorvirus orsakade av nedladdning).

Artikel 7

När ovanstående innehåll har offentliggjorts officiellt ska de vara en integrerad del av detta meddelande och du ska också följa dem. Om det föreligger någon konflikt mellan ovanstående innehåll och innehållet i detta meddelande ska detta meddelande gälla. Ditt godkännande av någon av de ovan nämnda affärsreglerna och innehållet i detta meddelande ska anses vara ditt godkännande av allt innehåll i detta meddelande.

Artikel 8

Om någon tvist eller kontrovers uppstår mellan dig och denna webbplats, ska du först lösa det genom vänskaplig förhandling; Om förhandlingen misslyckas, samtycker du till att skicka tvisten eller kontroversen till en tvist på webbplatsen' s plats.