Skydda din stora hund med vår nya hundförsäkring för stora raser!2

Utsläppstid:2020-07-11 Visa volym:


Skydda din stora pälsiga vän med vår nya hundförsäkring för stora raser!
När du äger en stor hund finns det vissa försiktighetsåtgärder som måste vidtas för att säkerställa ditt husdjurs hälsa och säkerhet. Vi har utformat en policy för stora raser för att ge dig sinnesfrid att veta att ditt husdjur är skyddat och skyddat. br>
Vad är försäkring för stora raser?
Stor hundförsäkring är en försäkring som utformats speciellt för ägare av stora hundar som tyska herdar och rottweiler. Försäkringen täcker kostnader för veterinärvård, rutinkontroller, vaccinationer och kirurgiska ingrepp. Det omfattar också receptbelagda läkemedel, oväntad sjukdom, ärftliga tillstånd och olycksskador. Varför behöver du en stor hundförsäkring?
Stora hundar kräver mer specialiserad behandling än mindre raser. De är mottagliga för medicinska tillstånd som höftdysplasi och artrit. Ledproblem kan också vara kostsamma att behandla. Stora raser hundar kan också vara feta, vilket kan leda till andra hälsoproblem som diabetes. Dessa tillstånd kan vara dyra att behandla, särskilt om de är kroniska. Du kan vara säker på att oväntade och dyra medicinska räkningar inte kommer att uppstå om du har en hundförsäkring av stor ras. Vad täcker vår hundförsäkring för stora raser?

Vår policy omfattar medfödda och genetiska tillstånd, olyckor och sjukdomar som kan uppstå under din hunds livstid. Vår policy omfattar skydd för ansvar och stöld samt ombordstigning.
Varför välja vår hundförsäkring för stora raser?
Vi vet att det kan vara dyrt att ta hand om en stor hund, så vi gör vår policy prisvärd. Vår policy gör att du kan anpassa din plan efter dina behov. Vi erbjuder också utmärkt kundservice, och vi behandlar reklamationer snabbt för att säkerställa att du får den vård som ditt husdjur behöver. Vi erbjuder rabatter och priser som är konkurrenskraftiga, och våra policyer har betyget A hos Better Business Bureau. br>


Att äga en stor hund är inte alltid lätt, men det behöver inte vara dyrt heller. Vår hundförsäkring för stora raser ger dig tryggheten att du ger ditt husdjur all vård de behöver samtidigt som du skyddar din plånbok. Ge dig själv en paus, och låt oss ta hand om din stora håriga vän.