Våra nya hundförsäkringar skyddar din pälsiga vän!2

Utsläppstid:2021-04-28 Visa volym:

Skydda din pälsiga vän med våra nya hundförsäkringsplaner

Som alla djurägare vet kan det vara dyrt att ta hand om en hårig vän. Det kan vara svårt att förutsäga när kostnader kan uppstå och hur mycket de kan bli. Tack och lov är djursjukförsäkringen ett bra alternativ för djurägare att hantera sina utgifter samtidigt som de skyddar sina pälslösa vänner från oväntade sjukdomar eller skador.

På XYZ Försäkring är vi stolta över att kunna erbjuda våra nya hundförsäkringar som ger sinnesfrid för husdjursägare överallt. Dessa omfattande täckningsplaner är utformade för att skydda din hunds hälsa samtidigt som du får större kontroll över din ekonomi. Låt oss ta en närmare titt på vad våra hundförsäkringar har att erbjuda.

Vad är täckt?

Våra hundförsäkringar täcker ett brett spektrum av sjukdomar och skador som kan drabba din pälsiga vän. Vi erbjuder täckning för en mängd olika villkor, inklusive men inte begränsat till:

• Vaccinationer, loppbehandlingar och annan förebyggande vård

• Sjukdomar som artrit och hudåkommor

• Skador på grund av olyckor som brutna ben och skador

• Kirurgi, röntgen och laboratorietester

• Specialiserad vård, inklusive cancerbehandling

Vi erbjuder också valfri täckning för alternativa terapier som akupunktur och hydroterapi, samt beteendebehandlingar som lydnadsträning.

Hur mycket kostar det?

Våra hundförsäkringsplaner är utformade för att vara både prisvärda och anpassningsbara så att du kan skapa den perfekta täckningsplanen för din budget. Premierna börjar så lågt som $25 per månad och ökar beroende på ålder och ras på ditt husdjur. Vi erbjuder även rabatter för långtidsregistreringar och hushåll med flera husdjur.

Utöver dessa baspremier kommer alla anspråk att omfattas av en medbetalning. Kostnaden för medbetalning beror på skadans/sjukdomens svårighetsgrad, men varierar vanligtvis mellan 5%-20%.

Vilka andra tjänster tillhandahåller planen?

På XYZ Försäkring förstår vi att ditt husdjurs hälsa och välbefinnande är av yttersta vikt. Det är därför våra planer är utformade för att gå utöver att bara täcka medicinska utgifter. Vi tillhandahåller förebyggande resurser som kan hjälpa dig att etablera goda vanor för ditt husdjur, såsom kost och motion rekommendationer. Vi erbjuder även tillgång dygnet runt till vår hotline för veterinärer, vilket ger dig tillgång till expertråd när du behöver det.

Slutligen, om du någonsin behöver ekonomisk hjälp i kölvattnet av en oväntad nödsituation, erbjuder våra planer ersättning för vissa utgifter i samband med ditt husdjurs vård. Detta inkluderar ombordstigningskostnader, resor till specialister och andra relaterade tjänster.

Slutliga tankar

Att skydda din furry vän med husdjursförsäkring är en av de bästa investeringarna du kan göra. På XYZ Försäkring strävar vi efter att tillhandahålla omfattande täckningsplaner som är både prisvärda och skräddarsydda för dina individuella behov. Så tveka inte längre – anmäl dig till en av våra hundförsäkringar och ge dig själv den sinnesfrid som följer med att veta att din dyrbara hund är säker och säker.