Nya hunddräkter till Halloween!2

Utsläppstid:2020-03-20 Visa volym:

Gör din valp redo för Halloween med våra nya hunddräkter!

Halloween är en semester full av skrämmande roliga och kreativa kostymer, och nu kan du inkludera din valp i alla skrämmande festligheter. Att göra din valp redo för Halloween är enklare än någonsin i år med vår nya serie hunddräkter. Med storlekar och stilar som passar alla hundar har du inga problem med att hitta den perfekta dräkten för din valp.

Vad man ska leta efter när man handlar efter en hunddräkt

När det gäller att välja den perfekta kostymen för din valp finns det några saker du bör tänka på. Mät först din valp innan du går ut och handlar så att du har en uppfattning om vilken storlek som passar bäst för dem. Det är också viktigt att leta efter dräkter gjorda av bekväma, lätta material som inte irriterar valpens hud. Undvik slutligen dräkter med små eller lösa bitar som kan tuggas av och orsaka kvävningsrisk.

Våra toppval

Oavsett om du letar efter något traditionellt eller något helt unikt, har vi dig täckt! Här är några av våra toppval för denna Halloween säsong:

Den klassiska häxdräkten: Denna kostym är perfekt för valpar som vill vara en del av alla häxornas roliga denna Halloween! Med en cape och en signatur häxhatt kommer denna kostym säkert att vända huvuden.

2. Cowboy kostym: Redo att slå till ranchen? Sadla upp valpar, du kommer att se ut som vilda västerns hjälte med denna klassiska cowboy kostym!

3. Frankenstein kostym: Ta fram din valps inre monster med denna unika Frankenstein kostym!

4. Ghostbuster kostym: Visa upp din valps spökfighting färdigheter med denna populära Ghostbusters kostym.

Superhjältedräkt: Låt din valp rädda dagen med denna klassiska superhjältedräkt. Vem vet, de kanske fångar några skurkar medan de är på det!

Tips för att se till att din valp njuter av sin kostym

Även om kostymer kan vara mycket roliga, är det viktigt att se till att valpen känner sig bekväm att bära sina. Börja med att introducera dräkten till din valp långsamt genom att låta den lukta och utforska den, och prova att sätta på den under korta perioder för att vänja sig vid hur den känns. Se till att belöna dem med massor av godsaker och kramar medan de bär kostymen. Detta kommer att hjälpa dem att inse att det är en positiv upplevelse.

Viktigast av allt, se till att din valp har kul! Om de verkar obekväma eller inte vill bära kostymen, pressa dem inte. En kostym ska vara en positiv upplevelse för både dig och din valp.

Vi hoppas att du och din valp får en skrämmande Halloween i år! Kontakta oss idag för mer information om vår nya serie hunddräkter och för att få din valp redo för alla Halloween festligheter.