Få en offert för Friska Husdjur Hundförsäkring för att skydda din pälsiga vän!

Utsläppstid:2021-10-25 Visa volym:



Skydda din lurviga vän med New Healthy Pets Hundförsäkring

Våra husdjur är en viktig familjemedlem och det är viktigt att säkerställa deras välbefinnande. New Healthy Pets erbjuder hundförsäkringar som skyddar din valp mot oväntade sjukdomar och olyckor. Dessa planer hjälper dig att hantera veterinärräkningar genom att täcka veterinärundersökningar, vaccinationer och förebyggande vård. Det finns en mängd olika täckningsalternativ för att passa varje budget och livsstil. Få en offert och börja skydda din hund vän idag. Varför skaffa husdjursförsäkring för din hund?
Vad är New Healthy Pets hundförsäkring?
Nya friska hundförsäkringar ger en rad fördelar som hjälper till att skydda din valp. Våra planer täcker merparten av de medicinska kostnaderna i samband med olyckor och sjukdomar, inklusive sjukhusvistelse, tester, mediciner och operationer. Vi täcker även förebyggande hälso- och sjukvård

t.ex. vaccinationer och lopp- och fästingbehandlingar samt akutvård. Våra planer kan också omfatta alternativa behandlingar såsom akupunktur, hydroterapi och kiropraktisk vård.
Hur får jag täckning?
Det är lätt att komma igång. Allt du behöver göra är att fylla i vårt enkla onlineformulär så genererar vi en personlig offert baserat på din valps ålder, ras, plats och andra faktorer. När du har valt den plan som passar din budget och livsstil bäst kan du ställa in din policy och börja njuta av den trygghet som följer med att veta att din valp är täckt. På New Healthy Pets förstår vi hur mycket din valp betyder för dig. Det är därför vi strävar efter att ge sällskapsdjur föräldrar det bästa skyddet och täckningsalternativ som finns tillgängliga. Våra hundförsäkringsplaner är utformade för att säkerställa att din valp har tillgång till högkvalitativ vård vid sjukdom eller skada. Dra nytta av våra flexibla och omfattande täckningsalternativ och få en offert redan idag för att börja skydda din pälsiga vän.