Skydda dina pälsiga vänner med vår nya kostnadsfria husdjursförsäkring för uppfödare!

Utsläppstid:2020-04-08 Visa volym:



Skydda dina pälsvänner med vår nya kostnadsfria djurförsäkring för uppfödare

Introduktion

Om du är uppfödare vet du att ansvaret för att ta hand om flera husdjur kan vara överväldigande. Det är inte bara svårt att möta de medicinska behoven hos många djur, utan också dyrt. Husdjursförsäkringen kan hjälpa till att täcka kostnaderna för veterinärvård, liksom andra medicinska utgifter i samband med djurägande. Vår kostnadsfria uppfödare husdjursförsäkring är utformad för att skydda din pälsiga väns hälsa och din ekonomiska säkerhet. Vad är husdjursförsäkring?
Vår 24/7 kundservice är en annan bra egenskap i vår uppfödare sällskapsdjursförsäkring. Vi är tillgängliga dygnet runt för att ge stöd till ditt husdjur, oavsett vilken tid det är.

Kostnader

Kostnaderna för husdjursförsäkring för uppfödare varierar beroende på vilken typ av täckning du väljer och antalet husdjur du har.

Våra standardpolicyer börjar på $10 per månad. Våra premie plus-policyer, som erbjuder mer omfattande täckningspaket, börjar från $30 per månad.
Vår uppfödarförsäkring erbjuder ett pay-as-you-go alternativ så att du kan köpa den täckning du behöver utan att binda dig till en hel försäkring. Det är enkelt att anpassa din täckning för att möta din budget och behoven hos ditt husdjur.
Slutligen erbjuder vi gratis husdjursförsäkring till uppfödare. Detta alternativ erbjuder grundläggande täckning för två husdjur, inklusive täckning för rutinmässig vård samt akuta veterinärbesök. Denna gratis plan utformades för att ge uppfödare lugn och ro som kanske inte har den budget som behövs för en mer omfattande plan. På vår husdjursförsäkring förstår vi det ansvar som följer med att äga flera husdjur, och vi är dedikerade till att ge bästa möjliga täckning för dina pälsiga vänner. Vår husdjursförsäkring är utformad för att täcka alla kostnader för djurägande. Våra planer, oavsett om du väljer en standardförsäkring för ditt husdjur eller vår kostnadsfria uppfödarförsäkring, är utformade för att skydda din ekonomi och ge bästa möjliga vård för dina husdjur.