Nytt färskt hundfoder för små raser!2

Utsläppstid:2021-09-19 Visa volym:

Ge din lilla valp det bästa med vårt nya färska hundfoder!

En liten valp behöver särskild vård och näring för att upprätthålla god hälsa. Därför har Fresh Pet utvecklat en ny formel för att ge din valp bästa möjliga näring. Vårt nya Fresh Pet Dog Food är perfekt för små valpar i alla åldrar. Den innehåller proteiner, fetter, kolhydrater, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen av hög kvalitet för att hålla valpen glad och frisk.

Varför välja färskt hundfoder för din lilla ras valp?

1. Balanserad näring: Vi förstår att näringsbehoven hos små raser skiljer sig från de hos större hundar. Därför har vi utvecklat vårt färska hundfoder speciellt för mindre raser. Den ger balanserad näring för att möta de unika behoven hos små raser, hjälpa dem att växa sig starka och hålla sig friska. Varje foder är packat med viktiga vitaminer och mineraler för att stödja deras tillväxt och utveckling.

2. Högkvalitativa ingredienser: Vi använder bara de bästa ingredienserna i våra produkter. Vårt färska kött och grönsaker kommer från välrenommerade leverantörer för att garantera renhet och kvalitet. Vi använder inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel, så du kan vara säker på att din valp bara får den bästa näringen.

3. Bra smak: Vi vet att valpar behöver njuta av sin mat för att få ut det mesta av det. Vårt färska hundfoder är packat med läckra smaker och aromer för att få din valp att komma tillbaka för mer. Vi använder även naturliga aromer för att se till att även de kräsnaste valparna lockas att äta.

Unik sammansättning: Vårt färska hundfoder är framtaget för att ge optimal näring för små valpar, men det betyder inte att det saknar andra näringsämnen. Vår mat är berikad med omega-3 fettsyror, antioxidanter och probiotika för att ge valpen hela utbudet av näring.

5. Mycket smältbar: Vår mat är utformad för att vara mycket smältbar, vilket innebär att din valp kommer att kunna få ut det mesta av den. Genom att använda högkvalitativa ingredienser och noggrant kontrollera tillagningsprocessen ser vi till att vår mat bryts ner snabbt och enkelt, så att din valps mage kan arbeta mer effektivt.

Fördelar med färskt hundfoder för små raser

Starka ben och tänder: Små valpar behöver rätt näring för att säkerställa starka ben och tänder. Vårt färska hundfoder innehåller kalcium och fosfor för att säkerställa korrekt benutveckling hos din valp. Vi lägger också till viktiga mineraler för att hålla valpens tänder friska och starka.

Optimal vikt: Små valpar kämpar ofta för att hålla sin vikt i schack. Vårt färska hundfoder är speciellt framtaget för att hjälpa till att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt hos mindre raser. Med sin balanserade näring och högkvalitativa ingredienser är det det perfekta valet för viktminskning.

Skinnande päls och frisk hud: Vår mat innehåller essentiella omega-3 fettsyror för att hålla valpens päls snygg och skön. Den är också fullpackad med viktiga vitaminer och mineraler för att hålla valpens hud frisk och fri från irritation.

Ökad energi: Vår mat är full av proteiner och kolhydrater för att ge din valp den energi den behöver för att leva en aktiv livsstil. Med rätt näring kan din valp hålla sig energisk och redo för lek.

På Fresh Pet förstår vi hur viktigt det är att ge din valp rätt näring. Därför har vi utvecklat vårt Fresh Pet Dog Food, speciellt framtaget för små valpar. Den är fylld med högkvalitativa ingredienser, som färskt kött och grönsaker, för att ge balanserad näring och god smak. Dessutom, med sin unika formulering, är det ett perfekt val för viktminskning och se till att din valp förblir frisk och energisk.