Beställ nu för att skämma bort din hund med våra läckra nya hundmat!

Utsläppstid:2022-03-18 Visa volym:

Skäm bort din valp med våra läckra nya hundgodis - Beställ nu!

Behandla din hund med läckra godsaker är ett bra sätt att visa din pälsiga vän hur mycket du bryr dig om. Med alla smaker där ute kan det vara svårt att bestämma vilka godbitar som är bäst för din valp. Våra nya hundgodis är läckra, näringsrika och paffgivande. Här är varför du ska skämma bort din valp med dessa godbitar idag!

Hälsosamma och näringsrika behandlingar

När det gäller att ge din valp läckra godsaker vill du se till att de också ger näringsvärde. Våra nya hundgodis är gjorda med endast ingredienser av högsta kvalitet, vilket säkerställer att din valp får alla vitaminer och mineraler de behöver för en hälsosam kost. De innehåller också naturliga prebiotika för att stödja hälsosam matsmältning och probiotika för stark immunitet.

Läckra och frestande sorter

Din valp kommer att älska våra nya hundgodis – de finns i en rad läckra smaker som bacon och ost, jordnötssmör och äppelkanel. Vi erbjuder också veganska och vetefria alternativ, så det finns något för varje valp att njuta av! Varje godis har en unik form och konsistens, vilket gör dem ännu mer lockande för din valp.

Spannmålsfri och kalorisnål

Våra godbitar är inte bara läckra och näringsrika, utan de är också kalorisnåla och spannmålsfria. Detta gör dem till ett bra alternativ för valpar som är på diet eller försöker behålla en hälsosam vikt. Den spannmålsfria formulan innebär också att våra godsaker är lätta att smälta och inte stör känsliga magar.

Kul & interaktiv godis

Våra godbitar är inte bara goda - de uppmuntrar också till interaktiv lek mellan dig och din valp. Vi erbjuder en rad roliga former som ben, bollar och pinnar, liksom pussel och spel som gör godis ännu mer givande. Dessutom kommer varje förpackning med en gratis leksak som din valp kommer att älska att leka med.

Beställ nu och skämma bort din valp

Nu när du vet allt om våra nya hundgodis är det dags att skämma bort din valp. Gör din beställning idag och låt din valp njuta av den läckra smaken av dessa hälsosamma och oemotståndliga godsaker. Med så många smaker och roliga alternativ att välja mellan, är din valp säker på att hitta sin favorit – och du kan känna dig bra att veta att du förser dem med näringsrika snacks som de kommer att älska.